Estetica dentara-aparat AIR-FLOW

AIR-FLOW   ®   Metoda de EMS implică proiectarea unui jet de aer comprimat, apă și particule de pulbere fină pe   suprafața dintelui   a lustrui suprafața și îndepărta impuritățile.   Placa, depozite moi si coloratii dispar rapid si fara durere - chiar și din zonele interproximale.

Se estimează că 1 mm din   placa dentară,   o greutate de aproximativ 1 mg, conține mai mult de 200 de milioane de bacterii.   Atunci când este lasata netratata aceste microorganisme colonizeze zona și de a dezvolta   biofilm,   un teren de reproducere rezistent la terapia de droguri si de aparare ale sistemului imunitar al organismului.   La rândul său, biofilm provoacă   parodontită   sau   peri-implantita   la raspandirea necontrolata.

Metoda dezvoltat de EMS utilizează un amestec de aer și apă pulbere pentru o varietate de tratamente stomatologice preventive și de refacere. Nu numai ca nu se face deîncredere-lustruire aer și eficient pentru practica dentara, acesta oferă, de asemenea, confortul pacientului, deoarece nu utilizeaza chiurete și nu face zgomot. Cu aplicarea blând de energie cinetică, se produce nici un prejudiciu și nu va zgâria suprafața dintelui. Pe scurt, metoda AIR-FLOW ® Original este cheia succesului pentru medic și pacient deopotrivă. Avantajele AIR-FLOW ® pe scurt:

Îndepărtează placii dentare și, prin urmare, ajută la prevenirea bolilor parodontale, cum ar fi gingivita sau parodontita

Îndepărtează petele de dinți

Ajuta la mentinerea implanturi sunet

Curăță și deschide fisuri de etanșare

Curăță înainte de lipirea paranteze ortodontic