Servicii stomatologice

Cabinetul nostru stomatologic din Ploiesti va ofera implanturi dentare, tratamente de albire a dintilor, aparate ortodontice si tratamente dentare de ultima ora realizate cu mult profesionalism.Detinem si un laborator de tehnica dentara dotat cu aparatura moderna.

Evaluare

Va oferim un pachet stomatologic complet pentru evaluarea sanatatii dintilor dvs. si pentru curatarea acestora.Consultatia reprezinta primul contact pe care il aveti cu cabinetul stomatologic.Ea implica deasemenea o scurta informare asupra modalitatilor de igiena dentara pe care ar trebui sa le folositi, precum si o evaluare starii de igiena dentara.

Tratament

Cabinetul nostru va ofera tratamente stomatologice la un inalt standard profesional, in conditii de siguranta totala din puctul de vedere al sterilizarii si masurilor de protectie a pacientilor.Discutam impreuna despre problemele identificate, care au fost cauzele care au condus la ele si care sunt variantele de tratament dentar.

Zambet sanatos

Un zambet frumos presupune o dantura sanatoasa! Ingrijirea zilnica corecta si vizitele regulate la medicul dentist, te ajuta sa-ti mentii dantura curata si sanatoasa.Va asteptam in cabinetul nostru pentru a putea repara daunele printr-un diagnostic corect si tratamente avansate, astfel prevenind re-tratamentul ulterior, dar si prelungind viata dintilor dvs.

Plomba materiale compozite

Obturatia (plomba) reprezinta umplerea unei cavitati preparate de medic intr-un dinte cu scopul de a curata caria care a distrus o parte din dinte.Obturatia dentara (plomba) reprezinta un tip de tratament de odontologie restauratoare folosit pentru a repara fracturi ale dintelui, cariile dentare sau alte daune.Plombe cu materiale compozite de culoarea dintelui, fara implicarea nervului.

Estetica dentara

Albirea dintilor este o metoda prin care dintii pot fi albiti, atunci când prin detartraj si periaj profesional nu pot fi îndepartate anumite pete persistente.Tratamentul profesional de albire a dintilor nu este o curatare superficiala, de scurta durata, ci albeste dintii pentru un timp îndelungat, nu doar dintii din fata, ci si maselele, realizându-se o albire uniforma, egala în intensitate, a întregii danturi.

Implant dentar

Implanturile, protezele, puntile, coroanele, osul artificial, aparatura de ultima generatie, instrumentele de cea mai buna calitate folosite de noi, fac ca implantologia sa reprezinte o modalitate sigura si optima pentru a obtine rezultate bune pe termen lung.Oferim o gama larga de implanturi dintr-o bucata, care sunt disponibile în diferite lungimi, diametre si forme.

Coroane dentare

In laboratorul nostru intern si realizam coroane dentare ceramice pe suport de zirconiu,fiind cel mai indicat material deoarece are proprietati estetice si mecanice (rezistenta ) net superioare oricarui alt material. Lucrarile din zirconiu redau cu fidelitate aspectul de dinti naturali, lasand lumina sa treaca si nu produc innegrirea gingiilor prin oxidare ca metalul.

Fa-ti chiar acum o programare!

Prin completarea formularuluirealizati o solicitare pentru o programare. Dupa completarea datelor in formular, veti fi contactat pentru confirmare. Va rugam sa completati cu datele dvs. corecte si complete.