Marturii clienti multumiti de serviciile noastre

 • "Am vazut sistemele de implant Chamipions la reuniunea IDS în primăvara 2011 din Köln Germania, si am fost destul de entuziasmata de simplitatea si functionalitatea implanturilor.In ultimele două luni atit eu cat si pacienții mei suntem foarte impresionati. Ceea ce deosebeste de alte sisteme ar fi conceptul fara tăiere și sângerare minimă, care este un procedeu foarte usor.Implanturile dintr-o bucata sunt foarte indicate pentru zone înguste de coamă, care altfel ar avea nevoie de augmentare osoasă. Ele pot fi plasate oriunde în gură.CMI Amelia Fortuna foloseste astfel de implanturi pentru care garanteaza calitatea si garantia lucrarilor."

  Ioana Bruma

  colaborator

 • "Dr Amelia Foruna este un medic stomatolog cu experienta in problemele dentare, serioasa si devotata pacientilor si in activitatea prestata. Un dentist bun din Ploiesti pe care o recomand cu incredere.CMI AMELIA FORTUNA este un cabinet stomatologic ce ofera servicii ireprosabile, se lucreaza cu suflet si pasiune, tocmai de aceea il recomand la toata lumea cu drag.Este prima oara cand inteleg ceva din planul propus pentru refacerea danturii mele care a implicat lucrari de tehnica dentara. Domnul doctor tehnician e “la inaltime".Detine propriul laborator de tehnica dentara iar lucrarile pe care mi le-a facut sunt de calitate .

  Vasile Popa

  tehnician IT

 • "Am cunoscut o echipa deosebita, de oameni pasionati de ceea ce fac, atenti si meticulosi, dedicati profesiei si mai ales pacientului.Doi oameni care mi-au schimbat viata total, mi-au oferit increderea de a zambi, de a socializa si de a ma simti o persoana normala. Sper din tot sufletul sa ma pot revansa candva pentru ajutorul care mi l-au oferit. Tot personalul in primul rand doamna Ameliam sunt foarte calmi. Sunt foarte bine pregatiti pentru profesia lor, stiu sa se comporte cu pacientul sa nu aiba frica sau durere. Eu sunt o fricoasa de ac si bisturiu. Nu am simtit absolut nimic in timpul operatiilor (am mai multe implante). Am sa revin mereu pentru orice probleme ce se vor ivi, chiar daca mai am de facut alte implanturi. "

  Elena Savu

  cosmeticiana