Echipa medicala din CMI Amelia Fortuna

Cabinetul nostru stomatologic din Ploiesti ofera servicii de stomatologie complete, asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism prin medici stomatologi specialisti.Medici excelent pregatiti si specializati in intreg domeniul afectiunilor stomatologice.

Dr.Amelia Simion

medic stomatolog

Are o bogata experienta in medicina dentara si specialist in profilaxie orala.Este cea care are grija ca dintii dumneavoastra sa fie mereu curati si care va invata pasii unei igiene corecte zi de zi.Deasemenea realizează cu succes intervenții de implant dentar dintr-o bucata.

Dan Simion

tehnician dentar

Tehnicianul dentar presteaza munci de reparare a danturii si de inlocuire a ei.Tehnicienii dentari lucreaza abstract cu modele din ghips.Acest lucru pune in valoare la maximum, atat pregatirea si talentul tehnicienilor cat si dotarile si materialele de varf.

Vaduva Andreea

asistent stomatologie

Se ocupa de programari,proceseaza fisele stomatologice ale pacientilor,se ocupa de sterlizarea instrumentarelor.Deasemenea da mana medicului stomatolog instrumentele si materialele necesare.La nevoie ia tensiunea pacientilor sau face injectii intravenoase .

Despre noi

Cabinetul nostru stomatologic din Ploiesti va ofera implanturi dentare, tratamente de albire a dintilor, aparate ortodontice si tratamente dentare de ultima ora realizate cu mult profesionalism.

In cabinetul stomatologic medicul va evalua starea sanatatii dentare si de comun acord se va stabili un plan de tratament adecvat dumneavoastra.Cabinetul dispune si de laborator de tehnica dentara dotat cu aparatura moderna ce asigura o executie a lucrarilor de calitate superioara si un timp de executie foarte scurt.Au prioritate in program urgentele si femeile insarcinate.

Cabinetul nostru stomatologic din Ploiesti ofera servicii de stomatologie complete, asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism prin medici stomatologi specialisti.

Estetica dentara

Estetica dentara s-a nascut din dorinta oamenilor de a avea un zambet cat mai frumos.CMI Simion Amelia din Ploiesti ofera servicii complete de Eestetica dentara, la standarde occidentale: albire, fatete dentare Tehnologie stomatologica moderna.

Tehnica dentara

Laboratorul nostru de tehnica dentara din Ploiesti utilizeaza aparatura profesionala de generatie noua , precum si materiale de cea mai buna calitate, ceea ce garanteaza un nivel inalt de calitate al lucrarilor executate.Garantia reprezinta calitatea.

Implantologie

mplantul dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada.Implanturile dentare, sunt o optiune eficienta pentru inlocuirea dintilor.Preturi incepand cu 350euro/implant.Garantie reala.