Estetica dentara-albire dinti

Albirea dintilor este o metoda prin care dintii pot fi albiti, atunci când prin detartraj si periaj profesional nu pot fi îndepartate anumite pete persistente. Pigmentatia deranjanta este astfel albita, fara ca smaltul dintelui si dentina sa fie afectate în substanta lor.
Cine are de la natura dinti mai închisi la culoare sau colorati prin consum de ceai, cafea, tutun, solutia este albirea dintilor cu gel profesional, denumit si bleaching profesional la cabinetul stomatologic.

Tratamentul profesional de albire a dintilor nu este o curatare superficiala, de scurta durata, ci albeste dintii pentru un timp îndelungat, nu doar dintii din fata, ci si maselele, realizându-se o albire uniforma, egala în intensitate, a întregii danturi. Albirea dintilor este o metoda sigura, fara pierdere de substanta dentara, fara efecte secundare. Dupa albirea dintilor poate sa apara eventual o sensibilitate a dintilor la rece sau la cald dar acest inconvenient se poate rezolva prin aplicarea unor geluri fluorizante. Tratamentul de albire a dintilor profesional, controlat, asigura pastrarea integritatii smaltului dintilor!